fbpx
Сьогодні
13:47 12 Бер 2021

У Glusco прокоментували обшуки СБУ: Кримінальне провадження з нами не пов’язане

У компанії Glusco, яку пов'язують з Віктором Медведчуком, прокоментували обшук Служби безпеки України 11 березня – кажуть, що кримінальне провадження з ними не пов'язане.

Про це компанія заявила у пресрелізі, опублікованому на сайті.

За словами пресслужби Glusco, кримінальне провадження, в рамках якого проводилися обшуки, "жодним чином не пов'язане з групою ГЛУСКО".

У компанії стверджують, що провадження було розпочате за фактом вчинення кримінальних правопорушень посадовими особами ТОВ "АЛЬТЕРНАТІВ ЕНЕРДЖІ СОРСЕС КОМПАНІ", "які не пов'язані з ГЛУСКО ні господарськими правовідносинами, ані відносинами контролю". 

"Тому дії правоохоронців, які місцями застосовували фізичну силу й вилучили техніку, вважаємо неприпустимими", – заявили у Glusco.

У компанії також відкидають звинувачення в ухиленні від сплати податків.

"Припущення правоохоронних органів про відношення ГЛУСКО до обігу й реалізації фальсифікованих нафтопродуктів, незаконного виготовлення підакцизних товарів, ухилення від сплати податків, дозволяють стверджувати про зацікавленість органу слідства в створенні тиску на компанію", – вважають у компанії.

Представники компанії повідомили, що обшуки проводилися на 3 нафтобазах і 105 АЗК мережі ТОВ "Глуско Рітейл". 

Повідомлялося, що ТОВ "АЕС КОМПАНІ" – компанія, що займається виробництвом продутків нафтопереробки. За даними Youcontrol, єдиним засновником вказано Вдовенко Ярослава Вікторовича, компанія зареєстрована у 2015 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: