fbpx
Сьогодні
20:29 12 Бер 2021

У Білому дому анонсували повернення вівчарок Байдена

Дві німецькі вівчарки президента США Джо Байдена найближчим часом повернуться до Білого дому після інциденту з укусом людини, який стався у понеділок.

Про це на брифінгу повідомила прессекретарка Білого дому Джен Псакі.

Вона наголосила, що собак не висилали з Білого дому до Делаверу, де проживав Байден до президентства. Натомість поїздка собак була запланованою. За ними доглядали друзі президента та першої леді, оскільки Джилл Байден вирушила з кількаденним візитом до військових.

"Чемп і Мейджор, собаки президента і собаки першої леді, є членами сім'ї, вони все ще акліматизуються і звикають до свого нового оточення та нових людей", – сказала Псакі.

При цьому вона підтвердила, що молодший з собак "здивувався присутністю незнайомої людини" та вкусив її. Постраждалий отримав легку травму. Псакі не підтвердила, що це був саме охоронець.

"Раніше планувалося, що за собаками доглядатимуть друзі сім'ї у Делавері під час поїздки Джилл Байден на військові бази цього тижня. Цього тижня у неї триденна поїздка. І собаки невдовзі повернуться до Білого дому", – сказала Псакі.

Нагадаємо, декілька днів тому американські ЗМІ повідомили, що один із псів президента Байдена покусав охоронця в Білому домі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: