fbpx
Сьогодні
18:47 11 Бер 2021

"Укравтодор" підписав меморандум про будівництво дороги Краковець-Броди-Рівне

"Укравтодор" підписав меморандум щодо підготовки пропозиції про здійснення державно-приватного партнерства щодо проєкту будівництва та експлуатації автомобільної дороги за маршрутом Краковець-Броди-Рівне.

Про це пише Урядовий портал.

За словами Дениса Шмигаля, такий крок дозволить Державному агентству автомобільних доріг найближчим часом оголосити відкритий конкурс для відбору приватного інвестора для будівництва дороги за відповідним маршрутом (за винятком ділянки Північного обходу м. Львів).

"Використання механізму Державно-приватного партнерства дасть змогу активніше залучати інвестиції у розбудову якісної дорожньої мережі в Україні. Це продовження реалізації найбільш масштабної та комплексної за всю історію незалежності програми Президента «Велике будівництво». Будівництво дорожніх шляхів із залученням приватного інвестора дозволить не тільки створювати нові робочі місця та сприяти економічному розвитку, це дозволить зробити дороги комфортними та безпечними для українців у довгостроковій перспективі", — заявив прем'єр-міністр.

Очільник Уряду також висловив сподівання, що через кілька років м. Київ як столиця України буде поєднаний із країнами Європейського Союзу сучасною автомобільною дорогою першої категорії.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: