fbpx
Сьогодні
12:24 10 Бер 2021

Уряд змінив голову комісії з ліквідації ДАБІ

Кабмін затвердив тимчасово виконуючого обов'язки голови Державної архітектурно-будівельної інспекції Сергія Галіцина на посаду голови ліквідаційної комісії відомства, звільнивши від цих обов'язків попередню голову.

Відповідну постанову №183 від 3 березня опублікували на Урядовому порталі.

"Кабінет Міністрів України постановляє…затвердити головою комісії з ліквідації Державної архітектурно-будівельної інспекції директора департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Луганській області Державної архітектурно-будівельної інспекції Галіцина Сергія Володимировича, увільнивши від цих обов'язків Король Ірину Миколаївну", – йдеться у постанові.

Як повідомлялося 24 лютого, Кабмін призначив тимчасовим виконувачем обов'язків глави Державної архітектурно-будівельної інспекції України (ДАБІ) Сергія Галіцина.

Уряд 13 березня 2020 року ухвалив постанови про ліквідацію ДАБІ та створення замість неї окремих органів, між якими будуть розподілені функції ДАБІ.

Зокрема, уряд утворив Державну сервісну службу містобудування (Держсервісбуд), основними завданнями якої є надання (отримання, реєстрація), відмова у видачі чи анулювання (скасування) документів, що дають право на виконання підготовчих та будівельних робіт, прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів. Також було утворено Державну інспекцію містобудування та Державне агентство з технічного регулювання у містобудуванні.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: