fbpx
Сьогодні
13:04 10 Бер 2021

НАЗК відправило до суду 14 адмінпротоколів щодо мера Львова Андрія Садового

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) за останні два тижні склало та направило до суду 84 адмінпротоколи, з них 14 – щодо мера Львова Андрія Садового.

Про це повідомляє пресслужба НАЗК у Телеграм.

Відомо, що протоколи щодо міського голови були складені через ознаки порушень вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.

Такі ж ознаки були помічені у діяльності:

  • Бориса Акіменка, колишнього в.о. голови ДПС у Чернівецькій області (26 адмінпротоколів),
  • Юрія Сав'яка, старшого слідчого слідчого відділу Черкаського відділу поліції ГУНП в Черкаській області (8 адмінпротоколів)
  • Валерія Лісницького, колишнього в.о. начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області (26 адмінпротоколів).

У НАЗК зазначають, що також направили до суду адмінпротокол стосовно Михайла Гультая, судді Конституційного Суду України у відставці.

Протокол було складено у зв'язку з виявленими недостовірними відомостями в декларації посадовця, які відрізняються від достовірних на загальну суму близько 1 мільйона гривень (876 759,05 гривні).

Нагадаємо, 9 березня НАЗК повідомило, що перевірить декларації 88 посадовців, серед яких міністри, нардепи та судді вищих судів.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: