fbpx
Сьогодні
19:13 09 Бер 2021

Ткаченко заявив про можливість прискорення блокування каналів Козака в YouTube

Американські санкції проти народного депутата Віктора Медведчука можуть прискорити процес блокування на YouTube каналів його соратника Тараса Козака. Заявка про це вже подана до сервісу.

Про це заявив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко в ефірі телеканалу "Україна 24".

Він розповів, що відомство вже направило два запити щодо блокування акаунтів телеканалів "Newsone", "ZiK" і "112 Україна" на відеоплатформі.

"Мінкульт звертався з цього приводу двічі. Сподіваємося на відповідь. Медведчук внесений в американські санкції і очевидно, що він людина, пов'язана з Козаком безпосередньо. І це може прискорити прийняття рішення YouTube", – сказав Ткаченко.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський на 5 років ввів санкції проти соратника Медведчука Козака та його телеканалів. Це рішення Зеленський назвав важким.

Окрім того, РНБО своїм рішенням заблокувала компанію, на яку зареєстровано 7 приватних бортів, включаючи і особистий літак Козака.

У відповідь ОПЗЖ заявила, що розпочинає процедуру імпічменту щодо Зеленського.

4 лютого Міністерство культури та інформаційної політики надіслало офіційного листа до адміністрації YouTube, аби ті заблокували підсанкційні телеканали.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: