fbpx
Сьогодні
20:24 09 Бер 2021

Саакашвілі поділився досвідом проведення реформ

Фото Reuters

Глава виконавчого комітету Національної ради реформ Михайло Саакашвілі розповів, як, перебуваючи на посаді голови Одеської обласної державної адміністрації, проводив реформи "по бєспрєдєлу".

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Україна 24".

"Коли я був в Одесі, пропаганда працювала, що Саакашвілі зазнав краху. Так, я незадоволений своєю роботою. Але порядок був – точно поліція хабарів не брала, точно прокуратура хабарів не брала, точно митниця хабарів не брала, дорогу "Одеса – Рені" ми побудували, перший центр обслуговування в Україні ми зробили. Як я зробив? Ми приїхали на митницю, там ось така купа проваджень СБУ, МВС, тобто кожен щурик хоче зайти та свій ніс туди запхати, щось забрати. Біля берега моря в нас була пресконференція, я все це виніс і викинув у море і сказав, що з цього моменту ноги вашої не буде на одеській митниці. "По бєспрєдєлу", – заявив він.

За словами Саакашвілі, він тоді "мав підтримку суспільства, тому "по бєспрєдєлу" все викинув".

"Дійсно, корупція пішла разом з СБУшниками. Щобільше, звідти пішов найвідоміший одеський контрабандист Альперін. Зараз все відновилося, чин чином", – додав ексглава Одеської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: