fbpx
Сьогодні
21:24 09 Бер 2021

Монарша родина відреагувала на скандальне інтерв’ю принца Гаррі та Меган Маркл

Під час розмови з Опрою Вінфрі принц Гаррі та Меган Маркл розповіли багато деталей, що стосуються британської монархії. Букінгемський палац відреагував на висловлення спадкоємця престолу.

Про це йдеться в заяві Букінгемського палацу, передає ВВС.

"Вся сім'я була засмучена, коли дізналася, наскільки складними останні кілька років були для Гаррі та Меган. Підняті питання, особливо пов'язані з расою, викликають занепокоєння. Хоча деякі спогади можуть різнитися, вони приймаються з усією серйозністю і будуть розглянуті сім'єю в приватному порядку", – йдеться в заяві.

Йдеться про слова Меган – в інтерв'ю Опрі Уїнфрі вона сказала, що один з членів королівської сім'ї запитав Гаррі, наскільки темною буде шкіра їх сина Арчі. Гаррі підтвердив факт такої розмови, але не назвав його учасників.

Уже після інтерв'ю Гаррі зазначив, що це не королева Єлизавета II і не її чоловік принц Філіп.

У заяві йдеться, що Гаррі, Меган і Арчі завжди будуть гаряче улюбленими членами сім'ї.

Інтерв'ю подивилися понад 11 мільйонів британців та понад 17 мільйонів американців.

Нагадаємо, в інтерв'ю, за права на трансляцію якого американські та британські канали заплатили мільйони доларів, пара розповіла про те, яким було їхнє життя у палаці насправді.

Інтерв'ю вже назвали найбільшою кризою, з якою стикалася королівська сім'я Великої Британії після загибелі Принцеси Діани.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: