fbpx
Сьогодні
22:10 08 Бер 2021

"Це нормально – мати вібратор": у Зеленського прокоментували гучний скандал

Радник голови Офісу президента Тимофій Милованов прокоментував скандал із постом в соцмережі ексчиновниці ЦВК про вібратор, після якого вона звільнилася.

Про це він сказав в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Вона вирішила звільнитися. У неї є опис, чому вона так зробила. Я вважаю, що це неприйнятно – цькувати людей. Це нормально – мати вібратор, нічого тут такого немає. Це просто показує відсталість частини нашого суспільства в питанні сексуальної освіти. Це давно є нормальним», – зазначив Милованов.

Він наголосив, що ця новина не має обговорюватись на «національному рівні».

«Я 15 років назад працював у Німеччині. Для мене тоді як для українця було шоком – я займався йогою на вулиці, по діагоналі був гей-клуб, а навпроти секс-шоп, і ще по діагоналі церква. І вони всі разом, буквально 10 метрів один від одного, якось уживалися. А у нас чуть шо – вібратор собі хтось купив – все, новина рівня національних», – заявив радник голови Офісу президента.

Нагадаємо, помічниця голови Центральної виборчої комісії Анжела Єременко змушена була звільнитися з посади після критики та цькування в соцмережах через допис про вібратор у приватному блозі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: