fbpx
Сьогодні
20:52 08 Бер 2021

США сподіваються на запровадження Зеленським санкцій проти Коломойського, — Клімкін

Фото Reuters

Колишній міністр закордонних справ України Павло Клімкін вважає, що санкції, які США впровадили проти олігарха Ігоря Коломойського є своєрідним закликом для української влади щодо дзеркальних дій.

Про це він заявив в ефірі Свобода Live.

«Я вважаю це політичним сигналом. Я не виключаю, що ці санкції вже діяли певний час. Я насправді чув про підготовку цих санкцій десь рік або навіть півтора тому… Я вважаю, що це більше, ніж санкції стосовно Ігоря Коломойського. Ці санкції готувалися ще за попередньої американської адміністрації, їх зараз доопрацювали і зробили заяву», – сказав Клімкін.

Він вважає, що в США чекають на запровадження Зеленським санкцій проти Коломойського.

«Це навіть не товстий натяк – це прямий текст. І те, що американці зробили цей прямий текст до контакту на вищому рівні, це також багато що значить в такій дипломатичній практиці», – зазначив ексміністр.

Клімкін також прокоментував інформацію Держдепу про те, що під час головування в Дніпровській області в 2014-2015 роках Коломойський був причетний до корупційних дій.

«Санкції – це серйозна справа, і за основу в санкціях береться те, що можна довести. І якщо американці посилаються саме на це, то це означає, що вони це можуть довести… Саме про цей період є чіткі докази», – пояснив Клімкін.

Нагадаємо, США запровадили санкції проти українського олігарха Ігоря Коломойського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: