fbpx
Сьогодні
22:58 08 Бер 2021

Данілов заявив, що Україна дасть гідну відповідь на дії Росії

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що України готує різні варіанти того, як відреагувати на будь-які дії Кремля після введення санкцій проти одного з лідерів ОПЗЖ Віктора Медведчука.

Про це він заявив під час інтерв'ю виданню "Укрінформ".

Він також зауважив, що загострення в Донбасі свідчить про те, що саме Москва керує військами, які на сході воюють проти України.

"По-друге, я точно знаю, що наше військо готове до спротиву країні-агресору в будь-якій точці. А що стосується їхніх (Росії – ред.) планів щодо протидії нашим активним діям, то подивимося. Ми розробляємо різні сценарії, й на будь-які дії Росії в нас буде гідна відповідь. І не лише президента, РНБО, а всього українського народу", – сказав Данілов.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський на 5 років ввів санкції проти соратника Медведчука Козака та його телеканалів. Це рішення Зеленський назвав важким.

Окрім того, РНБО своїм рішенням заблокувала компанію, на яку зареєстровано 7 приватних бортів, включаючи і особистий літак Козака.

У відповідь ОПЗЖ заявила, що розпочинає процедуру імпічменту щодо Зеленського.

4 лютого Міністерство культури та інформаційної політики надіслало офіційного листа до адміністрації YouTube, аби ті заблокували підсанкційні телеканали.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: