fbpx
Сьогодні
22:33 08 Бер 2021

8-річний хлопець з Каліфорнії заснував власну компанію з сортування сміття

8-річний Раян з Каліфорнії полюбляє сортувати сміття та піклуватись про природу. Займаючись цим, він заснував власну компанію, вже зміг зібрати гроші собі на навчання та віддати на благодійність більше $8000.

Про це пише Територія.

Раян Гікману лише 8 років, а він вже став президентом. Президентом власної компанії, яка займається переробкою відходів, і до якої приєднуються тисячі людей з усього світу.

За увесь час Раян з командою зібрали понад 360 000 пластикових банок та пляшок й переробили понад 35 тонн сміття.

8-річний хлопець з Каліфорнії заснував власну компанію з сортувати сміття

Піклуватися про навколишнє середовище хлопець почав ще з 3-х років, коли разом з батьком він вперше потрапив до центру переробки відходів, аби здати сміття. Батько Раяна розповідає, що хлопчикові сподобалося кидати пляшки в приймач. Він отримав за це пару доларів і був дуже задоволений.

З часом хлопець повідомив батькам, що хоче сортувати і здавати також сусідське сміття. Тоді його тато і мама роздали сусідам сміттєві пакети, аби план Раяна міг втілитися в життя.

За 4 роки «бізнес» Раяна суттєво збільшився і разом з батьками хлопець заснував власну компанію – Ryan's Recycling. Компанія займається збором та сортуванням відходів – спочатку Раян з батькам сортує сміття на задньому подвір'ї, а пізніше відвозить його на станції переробки.

8-річний хлопець з Каліфорнії заснував власну компанію з сортувати сміття

Завдяки цій справі хлопець вже зміг заробити та відкласти гроші собі на навчання в коледжі, а також пожертвувати більше $8 тисяч на порятунок морських тварин.

«Я дуже потребую вашої допомоги в сортуванні сміття та очищенню нашої планети», – розповідає Раян в своїх соцмережах і закликає усіх піклуватись про навколишнє середовище.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: