fbpx
Сьогодні
16:30 07 Бер 2021

Вбивство працівниці кіберполіції: стала відома попередня причина

Фото: Еспресо

Попередньою причиною вбивства 37-річної поліцейської в Києві став раптовий конфлікт між підозрюваною та загиблою, які були між собою знайомі.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури у Facebook.

Так, 7 березня 2021 року, близько третьої години ранку до поліції Києва надійшло повідомлення про виявлення тіла молодої жінки з ознаками насильницької смерті біля будинку по проспекту Бажана у Києві. Загиблою виявилась 37-річна старший інспектор одного з Департаментів Нацполіції України. Експерти виявили на тілі жінки численні колото-різані поранення та інші травми.

"За результатами проведення першочергових слідчих (розшукових) дій та на підставі зібраних доказів затримано 37-річну мешканку столиці, яка обґрунтовано підозрюється у вчиненні цього злочину", – йдеться в повідомленні.

❗️Затримано підозрювану у вбивстві жінки-поліцейської у Дарницькому районі столиці За процесуального керівництва…

Posted by Київська міська прокуратура on Sunday, March 7, 2021

Наразі триває подальше встановлення всіх обставин злочину. Призначено низку експертних досліджень, у тому числі судово-медичних щодо причин смерті жінки.

Також вирішується питання про обрання затриманій запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання від 7 до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Києві вбили працівницю кіберполіції. Підозрювана була затримана.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: