fbpx
Сьогодні
18:55 07 Бер 2021

Національна мережа супермаркетів "АТБ" стимулює жінок реалізувати себе у житті та професії

У компанії "АТБ" зазначають — жінки відіграють особливу роль у динамічному розвитку та ефективній роботі мережі.

Про це пише Еспресо.

Більшість персоналу 60-тисячної команди вітчизняної мережі супермаркетів — жінки. Дівчат можна побачити не лише на касі чи біля прилавків. Вони часто працюють товарознавицями, логістами, бухгалтерками чи маркетологинями.

І навіть займаються питаннями охорони та безпеки. В компанії є безліч прикладів того, як, прийшовши на рядову посаду, молода дівчина з часом стає спеціалістом, проходить безкоштовне навчання в Учбовому центрі (таких сьогодні чотири), будує успішну кар'єру та стає керуючого цілого регіонального підрозділу.

"Я починала працювати простим продавцем, потім пройшла навчання на заступника керуючого. Пропрацювала на цій посаді рік. Згодом переїхала до Києва у складі групи підтримки розвитку київської мережі. Пройшла ще один курс навчання, і от вже чотири роки працюю керуючою магазином. Насамперед потрібно відповідально ставитися до роботи, яку ти виконуєш. Не важливо, ким працюєш: продавець, заступник керуючого чи керуючий. Потрібно любити свою роботу. А компанія завжди сприяє розвитку усіх працівників магазинів АТБ", – розповідає співробітниця АТБ Вікторія Сивоконь.

Працівники мережі називають свій колектив "робочою сім'єю". Молоді люди нерідко знаходять свої долі, одружуються, знаходять друзів. "Родинний" колектив особливо цінує своє професійне свято — День торгівлі. Втім дівчата не забувають і про Міжнародний жіночий день. Адже 8-го Березня приємно просто відчути себе щасливою жінкою.

"Звичайно, привітати, сказати добрі слова можна в будь-який день. Але якраз напередодні 8 березня цього чекаєш особливо, мабуть, більше, ніж у звичайний день. Хотіла б побажати всім жінкам нашої компанії самореалізації себе як у кар'єрі, так і бути гарною жінкою та матір'ю", – каже Вікторія Сивоконь.

У компанії кажуть — жінки відіграють особливу роль у динамічному розвитку та ефективній роботі мережі. Завдяки їхнім рукам свої місця на полицях магазинів займають понад 3,5 тисячі найменувань гарантовано якісної продукції, яку щоденно 4 мільйони відвідувачів купують у 1206 супермаркетах у 24-х областях України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: