fbpx
Сьогодні
11:42 07 Бер 2021

Мендель затіяла перепалку з відомим економістом у Twitter

Речниця президента України Юлія Мендель вступила в словесну дуель з американським економістом Андерсом Аслундом.

Усе почалося з того, що Мендель опублікувала у Twitter допис, у якому заявила, що Володимир Зеленський готовий кинути виклик українським олігархам.

"Президент Володимир Зеленський готовий кинути виклик владі українських олігархів. Колишні українські лідери багато говорили про деолігархізацію, однак робили мало. Зеленський бажає, аби його справи казали самі за себе", – написала речниця президента.

У відповідь американський економіст Андерсом Аслундом емоційно відреагував на цей твіт.

"Справді? Він може назвати Коломойського? Кинутий виклик олігархам нічого не значить. Це причина того, що багато хто про те говорить, однак головна проблема – це Коломойський. Чи може Зеленський так сказати? Чи він ще з ним пов'язаний? Чому всі ці маріонетки Коломойського ще досі депутати?", – спитав Аслунд.

У відповідь Мендель заявила, що дуже розчарована, що на Аслунда вплинули "надто старі наративи дезінформації". "Сподіваюсь, ви говорите задля якісної аналітики, а не тому що вас звільнили", – відповіла речниця Зеленського.

Економіст забажав відповідей на свої питання та вибачень. "Відповідь у тому, що ви боретесь зі словами. Україна обирає дії", – відповіла на це Мендель.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: