fbpx
Сьогодні
13:08 04 Бер 2021

Меган Маркл вважає наклепом звинуваченнями у булінгу зі сторони королівської родини

Меган Маркл

За словами представника герцогині Сассекської, вона засмучена і не збирається мовчати щодо звинуваченнями у булінгу своїх помічників у той час, коли вона ще жила у Кенгсінгтонском палаці.

Як передає "Рубрика", про це повідомляє ВВС.

Історію про те, як Меган імовірно змусила піти з роботи двох своїх особистих помічників і заподіяла моральну травму третьому, надрукувала газета Times. Стаття посилається на електронне повідомлення з подробицями конфлікту й іменами учасників.

Букінгемський палац, який відповідає за прийом людей на королівську службу, заявив, що надзвичайно стурбований звинуваченнями герцогині Сассекської у знущаннях з персоналу й уважно вивчить їх.

"Букінгемський палац ніколи не терпів і не потерпить цькування на робочому місці", – йдеться у заяві.

Публікація відбулася напередодні виходу в ефір інтерв'ю Меган і принца Гаррі з Опрою Вінфрі.

Як повідомляє представник герцогині, це була чергова особиста атака на неї. Меган проживала у палаці майже рік після того, як у травні 2018 роки вийшла заміж за принца Гаррі. Зі статті випливає, що скарга на герцогиню надійшла у жовтні 2018 року.

Герцогиня заявила, що вона й принц Гаррі не збираються мовчати, якщо Букінгемський палац поширюватиме неправдиву інформацію про неї.

"Герцогиня засмучена цим останнім особистим нападом на неї ще й тому, що сама була жертвою знущань і цілком підтримує тих, хто пережив схожий біль і травму. Вона має намір і далі докладати зусиль, щоби у світі панувало співчуття, і буде намагатися бути прикладом у тому, як вчиняти правильно і робити хороші справи", – йдеться в заяві її особистого представника.

В інтерв'ю з Опрі Вінфрі, повну версію якого опублікують у США 7 березня, Гаррі та Меган детально описують період свого життя як чинних членів королівської родини до того, як вони офіційно склали свої королівські обов'язки у березні минулого року.

У 30-секундному тизері до інтерв'ю Вінфрі запитує герцогиню: "Як ви ставитесь до того, що королівська родина почує ваші слова?"

"Я не знаю, як вони могли очікувати, що будемо мовчати у той час, як вони продовжують поширювати фальшиві звинувачення", – відповіла Меган.

Рубрика:
Події Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: