fbpx
Сьогодні
11:39 03 Бер 2021

Жінки демократичної партії США вимагають відставки Куомо: з’явився третій постраждалий

Число голосів, які просять про відставку губернатора Нью-Йорка Ендрю Куомо, неухильно зростає. Масла у вогонь підливає появу третього обвинувача. Законодавці штату Нью-Йорк підтримали імпічмент

Як передає "Рубрика", про це повідомляє NBC New York.

Звинувачення в домаганнях згубні для політика, але три, в тому числі два менш ніж за тиждень, – це лавина, здатна похитнути авторитет будь-кого. І саме в такій ситуації опинився губернатор Нью-Йорка Ендрю Куомо. Вже третя жінка звинуватила його в недоречних діях, що ще більше ускладнило його становище і тільки сильніше розпалило хор голосів, що закликають до його відставки з поста губернатора Нью-Йорка.

Його власна партія тепер дистанціювалися від губернатора, очолювана жінками. Від спікера палати представників Ненсі Пелосі до колишньої першої леді Гілларі Клінтон і надзвичайно популярної Александрії Окасіо-Кортес і Елізабет Воррен – всі демократи закликають до ретельного розслідування того, що вони вважають "вартими довіри" звинуваченнями. І буде розслідування! Прокурор Нью-Йорка Летиція Джеймс отримала всі папери для початку незалежного розслідування і пролила світло на скандал, результат якого може мати руйнівні наслідки для політичної кар 'єри Куомо.

Якщо Куомо піде, його місце займе його номер два, Кеті Хочул, яка стане першою жінкою-губернатором Нью-Йорка.

Рубрика:
Політика Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: