fbpx
Сьогодні
12:05 03 Бер 2021

Amazon змінює значок нового додатку через схожість з вусами Гітлера

Новий логотип програми Amazon для iPhone був оновлений після того, як в соціальних мережах його було порівняно з вусом Гітлера.

Як передає "Рубрика", про це повідомляє NBC New York.

Новий значок, який Amazon розмістив у своєму мобільному додатку, непомітно зазнав змін після того, як частина користувачів порівняла його з вусами, які носив Адольф Гітлер. Коментуючи останні зміни компанія вирішила не згадувати невдале порівняння з диктатором.

"Amazon завжди вивчає нові методи доставити задоволення нашим клієнтам. Ми розробили новий значок, щоб викликати передчуття, хвилювання і радість, коли клієнти починають свій шлях за покупками з телефону, точно так само, як вони це роблять, коли бачать наші коробки на порозі", – сказав сьогодні у своїй заяві представник компанії.

Новий логотип, який дебютував в січні, являє собою картонну коробку з синьою стрічкою на ній. Деякі говорили, що стрічка, розташована над фірмовим усміхненим логотипом компанії у вигляді стрілки, виглядала як сумнозвісні вуса, які носив німецький диктатор часів Другої світової війни.

Відтоді зображення було змінено, щоб воно виглядало як шматок скотчу, згорнутий у кутку, ніби його готове відірвати від упаковки. Новий значок дебютував у всьому світі на iPhone 22 лютого і в понеділок на Android.

"Спроба друга нового логотипу програми Amazon для iOS: тепер на 15% менше Гітлера ", – написав у Твіттері один чоловік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: