fbpx
Сьогодні
13:44 03 Бер 2021

30 тисяч мінімальних зарплат: хто купив першу букмекерську ліцензію в Україні

Фото: ua-football

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей видасть першу букмекерську ліцензію – її отримає ТОВ "ПАРІМАТЧ".

Про це повыдомляє прес-служба комісії у Telegram.

Розмір плати за ліцензію склав тридцять тисяч мінімальних заробітних плат (тобто 180 млн грн, оскільки з 1 січня мінімальна зарплата в Україні встановлена на рівні 6 тис грн).

"Вчора Комісія прийняла рішення видати першу ліцензію на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності. Невдовзі підприємство зможе розпочати свою роботу. Але перед цим організатор має сплатити за ліцензію упродовж 10 днів після повідомлення", – йдеться у повідомленні Комісії.

Нагадаємо, що ліцензія на організацію та проведення букмекерської діяльності видається уповноваженим органом строком на 5 років. Вона дає право на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності в букмекерських пунктах та в мережі Інтернет.

Довідка

Фірма ТОВ "ПАРІМАТЧ" зареєстрована у листопаді 2019 року у Києві з основним видом діяльності – організування азартних ігор. Засновником компанії (100%) є кіпрська компанія "ФІРСТПМ ЕНТЕРТЕЙМЕНТ ЛТД". Кінцевий бенефіціарний власник – Катерина Білоруська.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: