fbpx
Сьогодні
16:33 02 Бер 2021

Зеленський закликав Євросоюз далі тиснути на Росію через її постійні провокації на Донбасі

English version here

фото: ОПУ

Президент Володимир Зеленський заявив, що останніми тижнями незаконні збройні формування на Донбасі здійснюють регулярні провокації, й закликав Європейський Союз продовжувати тиснути на Росію.

Про це президент зазначив під час спільного підходу до преси з Президентом Європейської Ради Шарлем Мішелем на КПВВ «Щастя» у Луганській області.

"Останніми тижнями відбуваються регулярні провокації з боку незаконних збройних формувань, які ускладнюють ситуацію на сході країни і ускладнюють в принципі шлях до миру. Продовжують гинути наші військові", – сказав Зеленський.

Він наголосив, що лише за останні 10 днів на Донбасі загинули двоє українських воїнів.

"Я буду дуже вдячний Вам, пане Президенте, за подальшу мобілізацію тиску Європейського Союзу і держав-членів ЄС на Росію. Як ніхто інший, Україна прагне досягти миру на Донбасі дипломатичним шляхом. І ми зможемо це зробити тільки разом, відчуваючи підтримку партнерів, наших міжнародних партнерів, і вашу особисту підтримку заради стабільності заради безпеки — безпеки в Україні, безпеки на Європейському континенті", – підкреслив Зеленський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: