fbpx
Сьогодні
16:01 01 Бер 2021

Проєкт Social Monday об’єднав український малий бізнес для надання допомоги благодійним фондам

Фото: Social Monday

В Україні запустили соціальну ініціативу Social Monday, спрямовану на підвищення рівню системної благодійності.

Про це повідомляє Рубрика.

Ідея проєкту полягає в тому, що щопонеділка частина грошей, отриманих з послуг бізнесів-партнерів буде відкладена для перерахування одному з благодійних фондів. Сума, отримана за день буде відправлена у фонд, який проєкт Social Monday обіцяє підтримувати протягом місяця.

Щомісяця, отримані фінанси будуть направлені в нові благодійний фонд чи ініціативу.

Зараз у списку фондів і ініціатив, яким допомагає проєкт знаходяться: притулок для бездомних тварин  «Сіріус», БО «Життєлюб», фонд допомоги безпритульним «Сука Жизнь» та допомога дітям-сиротам «Клуб Добродіїв».

Окрім барбершопу «WeCut» проєкт підтримують такі бізнеси-партнери: «Priton Krasy», «Namelaka», «Zavodshop» і «Vinyla». Будь-який бізнес може приєднатися до проєкту й системно змінювати суспільство на краще: для цього треба лише заповнити анкету на сайті – https://socialmonday.org/.

Нагадаємо, що в рейтингу 2019 року всесвітнього індексу благодійності (World Giving Index) Україна посіла 101-е місце зі 126 із середнім показником у 24%. Тож проєкт Social Monday хоче зробити так, щоб соціально-відповідальних бізнесів в Україні ставало більше.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: