fbpx
Сьогодні
14:37 28 Лют 2021

У Стерненка повідомили, що за батьками засудженого слідкують невідомі, які представилися журналістами

фото: Пушкинская

Упродовж останніх днів батьків засудженого активіста Сергія Стерненка переслідують невідомі особи, які представляються журналістами й цікавляться особистим життям.

Про це повідомили у Telegram-каналі Стерненка.

"Батьки Сергія поінформували нас про те, що впродовж останніх кількох днів їх та їхніх сусідів тероризують особи, що називають себе "журналістами". Вони чекають їх під дверима без попереднього погодження та ходять по сусідах, намагаючись з'ясувати деталі особистого життя, яке не має жодного відношення до справи, в якій засудили Сергія", – повідомили прихильники активіста.

Було заявлено, що коли батьки будуть готові дати коментар для ЗМІ – про це буде повідомлено. До того часу активісти заявили, що будуть сприймати подібні дії як тиск і загрозу для безпеки та життя батьків Стерненка.

"Просимо будь-кого утриматися від таких відвідин", – зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, учора в Києві розпочалася безстрокова акція протесту "Справедливість Стерненку — справедливість усім!".

Мітингувальники вимагали негайно звільнити Стерненка та інших політв'язнів та оновити судову систему шляхом перезапуску Вищої ради правосуддя.

23 лютого Приморський райсуд Одеси засудив активіста Сергія Стерненка у справі про викрадення людини до 7 років 3 місяців позбавлення волі з конфіскацією половини майна. До оскарження вироку йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Стерненко заперечує свою причетність до викрадення і наполягає на політичній умотивованості справи.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: