fbpx
Сьогодні
18:27 28 Лют 2021

Facebook розпочав кампанію на захист персоналізованої реклами

"Гарні ідеї заслуговують на те, щоб їх віднайшли" – це назва нової рекламної кампанії, мета якої – захист персоналізованої реклами.

Як повідомляє Голос Америки, ініціатива спрямована на захист персоналізованих рекламних повідомлень в соціальних мережах, розпочинається перед введенням в дію нових правил компанії Apple, які ускладнюють таку рекламу на її пристроях.

Facebook прагне переконати громадськість у тому, що персоналізована реклама полегшує обмін новими ідеями і сприяє розвитку малого бізнесу. Також компанія наголошує на тому, що персоналізована реклама зменшує рекламні видатки для невеликого місцевого бізнесу, який може дозволити собі витрати лише на рекламу серед цільової аудиторії.

Приводом для початку проведення цієї кампанії стало введення у дію рішення Apple, яке має полегшити користувачам вибір, чи надавати інформацію, яка використовується для персоналізованих повідомлень, а також інформуватиме людей про те, яка саме інформація надається. Нові правила мають вступити в дію на початку весни.

"Обмеження використання персоналізованої реклами забере життєво необхідний рушій зростання бізнесу", – заявили у Facebook.

Нагадаємо, у "Слузі народу" розповіли, як Україна оподатковуватиме Facebook та Netflix

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: