fbpx
Сьогодні
08:34 27 Лют 2021

Партія "Слуга народу" проведе засідання фракції 1 березня: що розглянуть

Фото: Главком

Партія "Слуга народу" збереться на засідання фракції 1 березня, щоб обговорити важливі законодавчі ініціативи пленарного тижня 2-5 березня. Зокрема, фракція розгляне такі ініціативи:

  • закон про реформування військкоматів і вдосконалення порядку військового обліку призовників;
  • закон про Службу військового капеланства;
  • закон про відновлення роботи Вищої кваліфікаційної комісії суддів України;
  • законопроект, який виправить існуючі технічні помилки в законі про гральний бізнес і дозволить створити комісію з регулювання азартних ігор і запустити процес видачі ліцензій;
  • закон про оподаткування доходів по організації і проведенню азартних ігор і лотерей.

Також глава фракції "Голос" Ярослав Железняк розповів раніше, які законопроекти планують розглянути депутати в перший тиждень весни.

У вівторок, за його словами, планують розглянути аграрні розписки 2805-д, податкові та митні пільги для "інвестнянь" (3761, 3762) і може бути один з етапів (типу) реформи судів (3711-д).

У середу в порядку денному, за його словами, – законопроекти про "літній час" (4201), про енергоефективність (4507), а також проект постанови про перейменування населених пунктів.

У четвер, згідно з повідомленням Железняка, Рада планує знову розглянути законопроекти про обіг зброї, але як прогнозує депутат, "99%, що всі версії просто відправлять на доопрацювання".

Крім того, у четвер можливий розгляд законопроектів про зменшення оподаткування грального бізнесу (2713-д) і про посилення контролю за електронними сигаретами (4212).

"П'ятниця: вже традиційно – закон про заборону пластикових пакетів (2051-1)", – уточнив Железняк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: