fbpx
Сьогодні
09:36 27 Лют 2021

Антоненко підтримав Стерненка та закликав до єдності

ФОТО: FREE RIFF

Ув'язнений у СІЗО ветеран та співак Андрій Антоненко заявив, що "не просить, а вимагає" від суспільства припинити чвари.

Про це ветеран та співак Андрій Антоненко написав із СІЗО.

"Звертаюсь до вас, навіть не з проханням, а скоріш з вимогою! Досить чубитися!!! Досить! Досить чубитися за то, хто з нас патріотичніший. Рубимось за країну. Мета одна. Р**ня наступає. Застосовують КГБшну технологію "Тисяча порізів".Тобто, розкол, роздрібнення патріотів на дрібні групи, пересварювання один з одним", – написав Riffmaster.

Він зауважив, що не бачив жодного разу, коли б вороги воювали один проти одного за те, "в кого портрет Сталіна правильніше".

"Ворог організованіший і небезпечніший. Активно використовує дезінформацію і стравлює патріотів один проти одного. Так не має бути. Досить кричати, що хтось не так воював, не так волонтерив чи не так сидів. Саме на це розрахована та спецоперація на розкіл свідомих українців та захисників країни. Це треба розуміти і не дати статися!" – наголосив Андрій Антоненко.

"Я, як і Сергій Стерненко закликаю вас підтримувати один одного, як це робить Сергій, щодо підтримки мене, так і я підтримуючи Сергія. Країна в нас одна! борімося за неї разом, єдиним фронтом. Б'ємо одним моцним кулаком! Військові, добровольці, волонтери, свідомі громадяни України – МИ Українці! Тільки разом ми переможемо цю проросійську наволоч!" – додав Антоненко.

Банжуріще!Слава Україні!Браття та сестри! Побратими та посестри! Друзі! Патріоти України!Звертаюсь до вас, навіть не…

Posted by Free Riff on Friday, February 26, 2021

23 лютого Приморський райсуд Одеси засудив активіста Сергія Стерненка у справі про викрадення людини до 7 років 3 місяців позбавлення волі з конфіскацією половини майна. До оскарження вироку йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Стерненко заперечує свою причетність до викрадення і наполягає на політичній умотивованості справи.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: