fbpx
Сьогодні
Новини компаній 08:00 26 Лют 2021

Інтернет і кабельне телебачення провайдера від Мережа Ланет

Інтернет уже давно став невід'ємною частиною нашого життя. З його допомогою ми дізнаємося останні новини, влаштовуємо робочі наради, спілкуємося з близькими і дивимося різноманітні програми. Але незважаючи на всі переваги безлімітного Інтернету, популярною розвагою залишається кабельне телебачення. Багато хто любить подивитися веселі програми або зібратися всією сім'єю на дивані для перегляду цікавого фільму.

Проте звичайного домашнього Інтернету може не вистачати, особливо якщо ви працюєте з дому або проживаєте у великій родині, де всі користуються всесвітньою павутиною. У такому випадку зверніть увагу на гігабіт від Ланет, з яким швидкість Інтернету досягає 1000 Мбіт/c.

Мережа Ланет один з найбільших провайдерів Інтернету на території України. Підключивши гігабіт від Ланет, ви отримуєте наступні переваги:

  • якісний сигнал і висока швидкість передачі даних;
  • доступ до мережі Інтернет з будь-якого гаджета, який приймає Wi-Fi сигнал;
  • використання глобальної мережі з декількох пристроїв без обмежень.

Уявіть, що раніше на завантаження файлу розміром 4 ГБ йшло близько 5 хвилин або більше, але тепер на це піде не більше хвилини. Але головна перевага гігабіту полягає в тому, що швидкість не буде знижуватися, навіть якщо всі члени сім'ї будуть одночасно активно користуватися мережею, здійснювати відеодзвінки або грати в онлайн-ігри.

Скільки коштує провести гігабітний Інтернет від Мережі Ланет? Ціна залежить від обраного тарифного плану. Менеджери із задоволенням підкажуть і допоможуть вам вибрати підходящий пакет. До того ж провайдер постійно проводить різноманітні акції, завдяки яким ви зможете підключити гігабіт за вигідною вартістю і отримати додаткові бонуси.

Окрім Інтернету, постачальник зв'язку пропонує підключити телебачення різних типів кабельне аналогове або цифрове та IPTV за доступною ціною. Одним з найпростіших і одночасно найстаріших типів підключення є аналоговий. Не дивлячись на те, що аналогове телебачення поступово відходить у минуле, багато телевізорів досі мають роз'єм для підключення аналогової антени. Поступово на зміну приходить нова технологія цифрового телебачення, здатна забезпечити високу якість передачі картинки і звуку незалежно від погодних умов.

Мережа Ланет

Під час вибору типу підключення необхідно орієнтуватися на місце проживання та особисті уподобання. Жителі верхніх поверхів багатоповерхових будинків можуть віддати перевагу аналоговому мовленню, адже прийом сигналу від телевізійної вишки в такому випадку набагато кращий і більш стабільний. Але, якщо ви живете на нижніх поверхах багатоквартирного будинку і не хочете обмежуватися декількома десятками каналів, краще задуматися про цифрове кабельне телебачення. Для підключення необхідний кабель від провайдера, тюнер (ресивер) або CAM-модуль.

Окрім окремих базових пакетів, клієнти можуть скористатися комплексним тарифом Інтернет+ТБ. Таким чином ви не тільки заощадите, але і зможете сповна насолодитись якісним телебаченням та високошвидкісним Інтернетом.

На сайті провайдера ви знайдете всю необхідну інформацію про підключення. Якщо у вас залишаться питання, звертайтеся:

Переходьте сюди, якщо хочете розмістити свою рекламу на сайті "Рубрика"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: