fbpx
Сьогодні
21:35 26 Лют 2021

Івано-Франківська міськрада виступила за заборону ОПЗЖ та "Партії Шарія"

Депутати Івано-Франківської міської ради звернулися до президента Володимира Зеленського та Ради національної безпеки і оборони із закликом заборонити діяльність "Опозиційної платформи — За життя" та "Партії Шарія".

Про це йдеться на сайті міськради.

Так, депутати попросили ухвалити законопроєкт і відповідні акти, які заборонять ці політичні сили. В Івано-Франківській міськраді вважають, що ОПЗЖ та "Партія Шарія" "відстоюють та активно просувають інтереси російського агресора".

"За проросійськими політиками завжди йдуть російські танки. Щоб не допустити цього, нам необхідно вже сьогодні заборонити діяльність рупорів Кремля. Члени вищезазначених політичних партій своєю діяльністю відверто заграють із країною-агресором Російською Федерацією, що несе велику загрозу для економічного, політичного, соціального життя української держави", — ідеться у зверненні.

Таке ж звернення напередодні, 25 лютого, оприлюднила й Чернівецька міська рада. Однак у ньому місцеві депутати звернулися не лише до президента та РНБО, але й до народних депутатів і Міністерства юстиції.

"Обрані депутати мають продемонструвати однозначну позицію в питаннях остаточної перемоги над представниками російського агресора в українському політичному просторі", — зазначили у зверненні.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: