fbpx
Сьогодні
23:12 25 Лют 2021

Вперше в Україні запускають університетський курс із режисури, розроблений кіберспортивною компанією

Кіберспортивний медіахолдинг підписав Меморандум із Київським національним університетом театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого і оголосив запуск курсу «Режисура анімаційного фільму»

WePlay Esports навчить студентів професії режисера анімаційних фільмів спільно з Київським національним університетом театру, кіно і телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого. 

Це перший курс із режисури у вищому навчальному закладі України, розробку якого ініціювала кіберспортивна компанія. Студенти отримають повноцінну професійну освіту та диплом бакалавра державного зразка.

Одним із основних інструментів навчання стане Unreal Engine від Epic Games, який часто використовується для створення 3D-графіки в режимі реального часу. Студенти курсу набудуть навичок для роботи з game-дизайном, дизайном анімації, анімацією персонажів, мультфільмами, синематичними відеороликами й іншими аудіовізуальними творами.

Максим Білоногов, генеральний продюсер і chief visionary officer медіахолдингу WePlay Esports, стане наймолодшим майстром курсу в історії університету.

«Світ стрімко розвивається. Основи режисури анімації, яким навчали раніше, потребують оновлення. Саме тому ми вирішили розробити курс, на якому навчимо фахівців роботі з анімацією у digital-форматі. Отримані знання і досвід допоможуть випускникам знайти нові можливості для побудови і розвитку кар'єри. Найталановитіших ми заберемо до себе у WePlay Esports», – говорить Максим Білоногов, генеральний продюсер і chief visionary officer WePlay Esports.

Викладацький склад курсу – члени команди студії медіахолдингу WePlay Esports. Досвід і знання менторів курсу допоможуть студентам опанувати не лише теорію професії, а й здобути практичні навички роботи з анімацією.

Навчання проходитиме в офісі WePlay Esports. Компанія забезпечить студентів необхідною технічною базою.

Ольга Равлюк-Голіцина – директор Інституту екранних мистецтв, заслужений працівник культури України, доцент кафедри кінознавства у Київському національному університеті театру, кіно і телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого, підтримує прагнення WePlay Esports до оновлення існуючої навчальної бази і розвитку висококваліфікованих професіоналів.

«Багато співробітників WePlay Esports – випускники нашого університету, які зацікавлені в появі та розвитку нової спеціалізації. Викладачі нового курсу навчать студентів професії, на яку буде великий запит», – підкреслила Ольга Равлюк-Голіцина, директор Інституту екранних мистецтв при національному університеті.

Медіахолдинг планує продовжити розвивати освітній напрям і сприяти становленню фахівців різних галузей кіберспортивної індустрії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: