fbpx
Сьогодні
10:32 25 Лют 2021

Нардеп Козак подав позов до Верховного Суду щодо оскарження санкцій РНБО

English version here

До Верховного Суду надійшов позов народного депутата Тараса Козака (фракція "ОПЗЖ") щодо оскарження указу президента України Володимира Зеленського про введення в дію рішення РНБО щодо застосування персональних санкцій стосовно нардепа.

Про це повідомляє прес-служба Верховного Суду на сторінці у Facebook.

24 лютого до Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду надійшов позов щодо оскарження указу президента України "Про рішення РНБО від 2 лютого 2021 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)", відповідно до якого застосовано санкції до позивача Тараса Козака.

До ВС надійшов позов від фізособи, щодо якої застосовано санкції24 лютого 2021 року до Касаційного адміністративного…

Posted by Верховний Суд on Wednesday, February 24, 2021

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський на 5 років ввів санкції проти соратника Медведчука Козака та його телеканалів. Це рішення Зеленський назвав важким.

Окрім того, РНБО своїм рішенням заблокувала компанію, на яку зареєстровано 7 приватних бортів, включаючи і особистий літак Козака.

У відповідь ОПЗЖ заявила, що розпочинає процедуру імпічменту щодо Зеленського.

4 лютого Міністерство культури та інформаційної політики надіслало офіційного листа до адміністрації YouTube, аби ті заблокували підсанкційні телеканали.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: