fbpx
Сьогодні
15:08 25 Лют 2021

Дмитро Гордон розповів про свою зустріч з Путіним

Український журналіст додав, що Путін дивиться його програми і що сам він готовий заплатити 50 000 доларів за інтерв'ю з президентом РФ.

В інтерв'ю бліц-шоу "Без Гриму з Анною Буткевич" на питання, чи зустрічався Гордон з Путіним, журналіст відповів, що зустрічався двічі:

"Я бачив Путіна два рази. Перший раз, коли він приїхав до Києва з офіційним візитом, коли став президентом. Було урочисте засідання в Палаці Україна. Я прямо біля проходу сидів, всі встали і вони [з Кучмою] пройшли повз мене.

Другий раз – Нормандський формат в Парижі. У минулому році. Я сидів навпроти Путіна. Він сидів переді мною, я був у другому ряду. Він, звичайно, мене знає, мені говорили люди близькі до нього, що він дивиться програми. Ряд програм він дуже добре дивився. Наприклад, про Березовського. І про Зеленського він дивився, і ще ряд програм. Я знаю точно це. Він знає, що я – його ворог. Чесний ворог. Він знає, що я ставлюся до нього з повагою як до державного діяча і з ненавистю як до людини, яка очолює агресію проти моєї країни. Він сів навпроти мене, підняв очі, подивився на мене пильно, опустив очі і більше на мене не дивився".

Дмитро Гордон також додав, що Путін йому цікавий: "Так, я неодноразово говорив, що готовий 50 тисяч доларів заплатити, щоб взяти у нього інтерв'ю".

Повну версію інтерв'ю дивіться в YouTube:

Нагадаємо, Гордон заявив, що Зеленський знав про підготовку інтерв'ю з Гіркіним і Поклонською. Проте Мендель спростувала.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: