fbpx
Сьогодні
12:40 25 Лют 2021

Глава МЗС Кулеба їде з візитом до Франції

English version here

Фото: aa.com.tr

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба у п'ятницю, 26 лютого, перебуватиме з робочим візитом у Франції, де зустрінеться з главою французького МЗС Жаном-Івом Ле Дріаном.

Про це повідомляється на сайті МЗС.

«26 лютого міністр закордонних справ Дмитро Кулеба здійснить робочий візит до Французької Республіки. Дмитро Кулеба проведе переговори з міністром європейських і закордонних справ Франції Жаном-Івом Ле Дріаном, а також зустрінеться з іншими французькими високопосадовцями, представниками бізнесу, медійного та експертного середовища», – ідеться в повідомленні.

Ключовими темами переговорів будуть розвиток політичного діалогу України та Франції, збільшення обсягів торгівлі та інвестицій, посилення взаємодії в рамках міжнародних організацій, європейська та євроатлантична інтеграція нашої держави.

Планується, що особлива увага буде також приділена протидії російській агресії проти України, безпековій ситуації на сході України та деокупації Криму, дипломатичним зусиллям із врегулювання російсько-українського збройного конфлікту у рамках Нормандського формату.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: