fbpx
Сьогодні
13:04 23 Лют 2021

Кличко відповів, чому Київ не може добудувати розв'язку на Дарницькому мосту

Столична влада не може добудувати розв'язку на Дарницькому мосту, оскільки той знаходиться на балансі «Укрзалізниці».

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у Фейсбуці.

«Тут деякі «політики» або не володіють інформацією, або вправляються в маніпуляціях. І думають, що в них це виходить блискуче. А насправді – недолуго… Пролунали заяви, нібито міська влада не може добудувати розв'язку на Дарницькому мосту. Так! Не може. За законом! Бо об'єкт, що майже 20 років не введений в експлуатацію, перебуває на балансі «Укрзалізниці». І відомство вже кілька років, незважаючи на всі звернення столичної влади, не передає об'єкт місту», – зазначив Кличко.

Він наголосив, що так само столиці не передають у власність громади Гостиний двір, будинок Сікорського та цех №5 заводу «Більшовик».

«Тому не вставляйте палки в колеса, нехтуючи інтересами киян! І не займайтеся політиканством! А візьміть і нарешті побудуйте Велику кільцеву дорогу навколо столиці, яка зніме транспортне навантаження зі столичних доріг та мостів», – написав Кличко.

Раніше заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко повідомив, що держава має намір долучитися до будівництва транспортної розв'язки на Дарницькому мосту та добудови Подільсько-Воскресенського мосту в Києві.

Рубрика:
Київ Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: