fbpx
Сьогодні
13:29 23 Лют 2021

"Голос" вважає несправедливим вирок суду щодо Стерненка: "На місці Сергія може опинитись кожен"

English version here

фото: Пушкинская

Лідер партії "Голос" Кіра Рудик висловила підтримку активісту Сергію Стерненку, якого Приморський районний суд Одеси у вівторок засудив до семи років позбавлення волі, визнавши винним у викраденні депутата Комінтернівської райради Сергія Щербича.

"Пам'ятайте, що в нашій країні на місці Стерненка може опинитись кожен. Тримайся, Сергію", – написала Рудик на своїй сторінці у Facebook.

Пам'ятаймо, що в нашій країні на місці Стерненка може опинитись кожен. Тримайся, Сергію!

Posted by Kira Rudik on Tuesday, February 23, 2021

У свою чергу депутат фракції "Голос" у Київській міській раді, екс-голова Державної митної служби України Максим Нефьодов назвав вирок Стерненку "ганьбою правоохоронно-судової системи" та "реваншем російської гідри".

7 років та 3 міс позбавлення волі Сергій Стерненко – це ганьба правоохоронно-судової системи і реванш російської гідри!…

Posted by Max Nefyodov on Tuesday, February 23, 2021

У заяві партії "Голос" вирок Стерненку названо "черговою демонстрацією того, що судова система в Україні перетворилася на знаряддя тиску та усунення неугодних – замість верховенства закону, працює право телефонного дзвінка".

"Голос" вважає несправедливим вирок суду, що кинув Сергія за ґрати на сім років і три місяці за нібито викрадення людини, де єдиним свідком є сам нібито потерпілий. Ми сподіваємося на відновлення справедливості під час розгляду апеляції. І наполягаємо, що проблему потрібно вирішувати глобально – лише реформа судової системи дозволить відновити справедливість і довіру людей до судів", – йдеться в заяві політсили.

Вирок у справі Сергія Стерненка — чергова демонстрація того, що судова система в Україні перетворилася на знаряддя тиску…

Posted by Голос on Tuesday, February 23, 2021

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: