fbpx
Сьогодні
12:56 22 Лют 2021

Віцепрем'єр Уруський прояснив ситуацію з фото, де він поруч з Кадировим

Фото: rbc.ua

Віцепрем'єр-міністр України, міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський прокоментував скандал, який виник через те, що його помітили поруч з главою Чечні Рамзаном Кадировим на міжнародній виставці зброї IDEX-2021 Абу-Дабі (ОАЕ).

Пояснення віцепрем'єр опублікував у Фейсбуці.

За словами міністра, розміщення очільників офіційних делегацій під час ходи на початку церемонії визначає протокол держави-організатора.

"На фото, розміщеному на сторінці у Facebook прем'єр-міністра України Д.Шмигаля, – офіційна церемонія відкриття міжнародної військово-технічної виставки IDEX 2021, на якій я беру участь як глава української урядової делегації.
Розміщення очільників офіційних делегацій під час ходи на початку церемонії визначає Протокол держави-організатора. Була застосована практика, згідно якої, особисті гості Правлячої родини були розміщені в алфавітному порядку.
Водночас, хотів би додати, що я особисто під час, в ході та після церемонії не мав (і не збираюсь мати) жодних контактів з головою делегації РФ, яким є Р.Кадиров.
Українська делегація звернули увагу місцевого протоколу щодо неприйнятності подібних ситуацій у майбутньому.
Також не вважаю можливим «шарахатися» від представників ані країни-агресора, ані будь-якої іншої країни, демонструючи, таким чином, невпевнену поведінку та слабкість української сторони", – пояснив Уруський.

На фото, розміщеному на сторінці у Facebook Прем'єр-міністра України Д.Шмигаля, – офіційна церемонія відкриття…

Posted by Олег Уруський on Monday, February 22, 2021

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: