fbpx
Сьогодні
16:15 22 Лют 2021

"Спортмастер Україна" продовжує працювати, в компанії вважають, що підстав для обмеження діяльності немає

Включення Sportmaster Operation Pte.Ltd до санкційного списку є неаргументованим та безпідставним, "Спортмастер Україна" продовжує роботу виключно в правовому полі.

Про це повідомила CEO "Спортмастер Україна" Людмила Книш.

"Прецедент щодо включення Sportmaster Operation Pte.Ltd до санкційного списку є неаргументованим та безпідставним і викликає багато запитань, відповіді на які поки що не можуть дати навіть провідні юристи України", – йдеться в заяві компанії, текст якої має агентство "Інтерфакс-Україна".

За словами Книш, на сьогодні немає приводів і підстав для обмеження господарської діяльності компанії, і "Спортмастер" продовжує роботу виключно в правовому полі.

"Усі ці роки компанія "Спортмастер Україна" провадила і провадить самостійний, незалежний, чесний, відкритий бізнес, що ґрунтується на суворому дотриманні законів України, встановлених правил і кодексу бізнесу, залишаючись поза політикою", – наголосила вона.

"На сьогодні магазини "Спортмастер Україна" продовжують свою роботу, дотримуючись усіх норм міжнародного і національного законодавства. Зобов'язання перед клієнтами і партнерами виконуються в повному обсязі згідно з досягнутими угодами", – зазначила вона, додавши, що одним із пріоритетів компанії є збереження робочих місць співробітників (близько 1,5 тис.).

За словами CEO, за 25 років існування компанії "Спортмастер Україна" було відкрито понад 150 магазинів, зокрема Sportmaster і франчайзигові Columbia, Sportlandia та Weekender у всій країні.

"Компанії в 2021 році виповнюється 25 років. За час своєї діяльності вона стала одним із найбільших ритейлерів на ринку спортивних товарів. Ми за чесний бізнес і розвиток ринку в прозорому конкурентному середовищі", – додала Книш.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: