fbpx
Сьогодні
Партнерський матеріал 16:50 22 Лют 2021

Супермодель, дієтолог і жінка, яка має план: мемуари Мей Маск вийшли українською

У видавництві Vivat вийшов український переклад мемуарів Мей Маск — супермоделі, краса якої непідвладна віковим стереотипам. Книжка має назву «Жінка, яка має план», й історія Мей доводить, що цілеспрямованим таки підвладно все.

У 67 вона вперше вийшла на подіум Нью-Йоркського тижня моди, а у 69 стала обличчям косметичної компанії CoverGirl. Ви могли бачити її на обкладинках Vogue, Elle та навіть у кліпі Бейонсе. Саме вона була прикладом для свого сина Ілона Маска, який наразі є найбагатшою людиною на планеті: «Коли Ілон був маленьким, я помітила, що він увесь час читає. Мене теж неможливо було відірвати від книжок…».

Дієтолог за освітою, Мей у цій книжці розповідає не лише про своє життя і понад 50-річний досвід роботи моделлю, а й про правильне харчування, збереження природної краси та підтримку фізичної форми. Її роками набута мудрість у різних сферах — від кар'єри до стосунків, від виховання дітей до опанування нових технологій — тепер доступна і вам.

Але на описаних у книжці здобутках Мей не зупиняється та радить іншим також не бачити меж для щасливого життя й самореалізації: «Тепер я насолоджуюся найкращими роками свого життя. І написала цю книжку, щоб інші жінки могли поліпшити своє життя. Мені вона подобається і сподіваюся, що вам теж. Мені щойно минуло сімдесят, і я з нетерпінням чекаю на те, що принесе мені майбутнє». Ось така вона, жінка, яка має план.

Ця книжка вже стала бестселером у 20 країнах, Україна — на черзі. Передзамовити книжку вже можна на сайті Vivat.

Дивіться також — Секрети щасливого шлюбу і стосунків: 5 книг про любов від видавництва "Віват"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: