fbpx
Сьогодні
21:56 21 Лют 2021

У США заявили, що Байден створив центри протидії Росії

Щойно Джо Байден повністю отримав повноваження глави американської держави, ним було створено три урядових центри з протидії впливу РФ.

Про це колишній голова апарату уряду Азербайджану, а нині політолог Раміс Юнус (Вашингтон, США) розповів в етері Еспресо.TV.

"У Вашингтоні нова адміністрація створила конкретні центри – у Пентагоні, у Раді національної безпеки, у Держдепі. По всіх напрямках це йде… Москва це розуміє і Москва обкопується, як ніби на Москву сьогодні насуваються і вони окопуються", – зазначив гість програми.

При цьому впливати на Сполучены Штати і НАТО, як упевнений Юнус, Кремль зараз практично не може, чого не можна сказати про офіційний Париж і Берлін.

У зв'язку з цим він закликав Київ посилити дипломатичну і роз'яснювальну роботу всередині Євросоюзу, аби можна було випередити там можливі російські провокації.

Варто нагадати, що раніше вийшло інтерв'ю Президента України Володимира Зеленського виданню Axios. У ньому глава держави заявив, що у нього є дуже просте питання до президента США Джо Байдена: чому Україна досі не в НАТО?

Раніше Зеленський розповів про амбіції України щодо НАТО.

Як повідомлялося, у НАТО пропонують збільшити фінансування на військову діяльність поблизу кордонів з Росією.

Також у НАТО назвали суму "ковідної" допомоги Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: