fbpx
Сьогодні
14:20 21 Лют 2021

Росія планує провести військові навчання в Криму

Міністерство оборони Росії проведе навчання повітряно-десантних військ в анексованому Криму, заходи заплановані на березень.

Про це інформує Крим.Реалії.

"У середині березня на полігоні "Опук" у Криму, під керівництвом командира Новоросійського гвардійського десантно-штурмового гірського з'єднання гвардії генерал-майора Андрія Суховецького відбудеться командно-штабне навчання з гвардійським десантно-штурмових Кавказьким козачим полком зі Ставрополя і гвардійським артилерійським полком з Анапи", – йдеться в повідомленні Міноборони РФ.

Як зазначається, під час навчань десантники будуть відпрацьовувати десантування особового складу і техніки на незнайомий майданчик. Крім того, вони мають захопити об'єкти умовного противника й утримувати їх до прибуття основних сил з'єднання.

"Також десантно-штурмові підрозділи ВДВ відпрацюють висадку на необладнане морське узбережжя з великих десантних кораблів Чорноморського флоту Росії і оборону морського узбережжя від висадки морського десанту умовного противника", – зазначили у відомстві.

На цей час немає реакції відповідних відомств України на цю інформацію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: