fbpx
Сьогодні
16:00 20 Лют 2021

Тепер замість одного Медведчука ви отримали ще й Марченко, - дружина кума Путіна заявила, що йде у політику

Дружина депутата "Опозиційна платформа – за життя" Віктора Медведчука, телеведуча Оксана Марченко назвала незаконними і репресивними рішення влади застосувати санкції щодо неї та її чоловіка.

Таку заяву вона зробила в Instagram.

"Складно коментувати неконституційні, репресивні і дурні рішення гаранта, який в 2003 року мені таким не видавався, влітку, коли зі своєю багатолюдною компанією, в тому числі братами Шефірами та іншими артистами, прибув до мене додому з проханням про працевлаштування. Я проявила гостиннійсть і вже наприкінці 2003 року ви стали виходити на каналі "1+1", сподіваюсь, все було добре. Але ключове слово тут "було", тому що ви – у минулому, і з кожним своїм підписом під беззаконнними документами ви забиваєте черговий цвях у свій убогий політичний гріб", – сказала Марченко.

Вона назвала себе і свою родину "законослухняними людьми, які люблять свою країну".

"Відсьогодні я вступаю в партію "Опозиційна платформа – За життя", де своїм головним завданням бачу захист українського народу", – додала також Марченко.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Oksana Marchenko (@oksana.marchenko.official)

Нагадаємо, 19 лютого Рада національної безпеки та оборони запровадила санкції проти Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко та ще 6 осіб.

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що санкції проти Медведчука та його дружини запровадили через фінансування тероризму.

Голова СБУ Іван Баканов заявив, що рішення про введення санкцій стосовно окремих осіб ґрунтується, зокрема, й на матеріалах, якими володіє Служба безпеки України.

Своєю чергою Віктор Медведчук заявив, що санкції проти нього і дружини є незаконними.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: