fbpx
Сьогодні
22:42 20 Лют 2021

Стало відомо куди передадуть майно, яке забрали у Медведчука

Майно частини нафтопродуктопроводів "Самара – Західний напрямок" і "Грозний – Армавір – Трудова", що проходять територією України, планується передати на тимчасове зберігання до АО "Укртранснафта", а потім АРМА зможе виставити його на конкурс з продажу або передачі в управління.

Про це йдеться пише LB.ua.

"Зараз майно "ПрикарпатЗахідтранс" планується передати Нацагентству з розшуку та управління активами, отриманими від корупційних злочинів (АРМА) для проведення конкурсу з продажу або передачі в управління об'єкта. Але поки активи збираються передати в тимчасове зберігання "Укртранснафті", – пише ЗМІ.

Націоналізація нафтопродуктопроводу не матиме суттєвого впливу на ринок дизпалива. Нестатки дизпалива можуть бути покриті за рахунок збільшення поставок по морю з Туреччини та за рахунок національного Кременчугского нафтопереробного заводу.

Раніше Зеленський підписав указ про санкції проти Медведчука.

Нагадаємо, 19 лютого Рада національної безпеки та оборони запровадила санкції проти Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко та ще 6 осіб.

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що санкції проти Медведчука та його дружини запровадили через фінансування тероризму.

Голова СБУ Іван Баканов заявив, що рішення про введення санкцій стосовно окремих осіб ґрунтується, зокрема, й на матеріалах, якими володіє Служба безпеки України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: