fbpx
Сьогодні
17:34 19 Лют 2021

У Києві під час бійки на дорозі загинув пішохід

Фото: Київ.Оперативний

У Києві водій вбив пішохода під час бійки на дорозі.

Відеозапис моменту трагічної події опублікував заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

За його словами, водія знайшли і затримали приблизно за годину.

"Водій автомобилю "Хюндай", який в 14 :48 в ході раптово виниклої сварки спричинив тілесні ушкодження, що призвели до смерті пішохода, був затриманий в 15:58 співробітниками поліції", – написав Геращенко.

Водій автомобилю «Хюндай», який в 14 48 в ході раптово виниклої сварки спричинив тілесні ушкодження, що призвели до смерті пішохода- був затриманий в 15 58 співробітниками поліції. На його вирахування, орієнтування і затримання поліцейськім знадобилось трохи більше години. За загибель людини водію тепер треба буде відповідати своєю свободою. Дякую спіробітникам поліції за професіоналізм, за те що Ви за невеличку зарплатню у 13-15 тисяч гривень, кожен день ризикуєте життям, та зупиняєте злочинців. Дякую також міському голові Києва Віталію Кличко, його команді і Міській Раді за те що завжди ідете на зустічь поліції в справі масованого встановлення камер відеоспоспостреження. Зараз таких камер вже майже 8 тисяч. Треба встановлювати і встановлювали ще і ще ! Щоб злочинці ніде не могли сховатись і відплата за злочин Буда невідворотня! Закликаю інших Міських і Селищних голів та місцеві Ради слідувати прикладу Києва.Так Ви зробите життя своїх городян та односельчан безпечніше !

Posted by Антон Геращенко on Friday, February 19, 2021

Він також заявив про необхідність встановити більше камер відеоспостереження не лише у столиці.

"Щоб злочинці ніде не могли сховатись і відплата за злочин була невідворотня! Закликаю інших міських і селищних голів та місцеві Ради слідувати прикладу Києва", – додав Геращенко.

Рубрика:
Київ Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: