fbpx
Сьогодні
11:58 19 Лют 2021

Справа Гандзюк: замовники вбивства знали, що кислота вб'є активістку

Нападники на активістку Катерину Гандзюк знали, що сірчана кислота її вб'є.

Про це стало відомо під час дослідження матеріалів справи на засіданнях 17 і 18 лютого, коли суд ознайомлювався зі скрінами історій пошуку на техніці нападників, повідомляє ГО "Хто замовив вбивсто Каті Гандзюк?".
«Виконавці нападу гуглили сірчану кислоту. Дізнавались про її властивості, умови зберігання, місце, де вона продається. Обираючи засіб для нападу вони вже знали про те, що сірчана кислота – смертельно небезпечна. Це найсильніша, найнебезпечніша кислота. Вони усвідомлювали, що такий напад приведе до смерті. Нападники свідомо пішли на вбивство. Більше того, післі вчинення нападу, ми бачимо, що замовники повністю були задоволені результатом. Оплатили роботу. Жодних претензій до виконавців не висували. Тобто ініціаторів злочину повністю влаштував результат, жодних перевищень чи ексцесів вони не зауважили. Це означає, що саме цей злочин, саме облиття Катерини майже літром сірчаної кислоти, яке має призвести до смерті, і був замовлений. Це означає, що у організаторів також був умисел на вбивство,» – прокоментувала адвокат потерпілих Євгенія Закревська.
"Зараз Левін та Мангер кричать про те, що виконавці обрали метод самостійно. Проте самі виконавці зазначають, що їм:
  1. Було запропоновано 2 варіанти нападу на Катю: побиття з переломами рук та ніг або сірчана кислота.
  2. Після нападу у замовників не було жодних претензій щодо обраного методу, всі залишились задоволені результатом у понад 40% хімічних опіків тіла
Це доводить, що і замовники та організатори вбивства розуміли, що вони ВБИВАЮТЬ Катю Гандзюк. Вбивають з особливою жорстокістю", – написали активісти.

Нападники на Катю Гандзюк знали, що кислота її вб'є Про це стало відомо під час дослідження матеріалів справи на…

Posted by Хто замовив Катю Гандзюк? on Friday, February 19, 2021

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: