fbpx
Сьогодні
21:34 18 Лют 2021

США назвали умову просування євроатлантичної інтеграції України

Фото Reuters

У посольстві США в Україні заявили, що прогрес у важких, але важливих реформах все ще необхідний для подальшого просування євроатлантичної інтеграції.

Про це йдеться в повідомленні відомства у Facebook.

"Україна – важливий партнер НАТО і має критично важливе значення для безпеки у чорноморському та трансатлантичному регіонах. Прогрес у важких, але важливих реформах все ще необхідний для подальшого просування євроатлантичної інтеграції України", – йдеться в повідомленні.

У посольстві заявили, що вітають співпрацю України та закріплений у Конституції намір вступити до НАТО.

З нагоди зустрічі на рівні міністрів оборони країн НАТО 17-18 лютого

🇺🇦 Україна – важливий партнер НАТО і має критично важливе значення для безпеки у чорноморському та трансатлантичному регіонах. Прогрес у важких, але важливих реформах все ще необхідний для подальшого просування євроатлантичної інтеграції України. ми вітаємо співпрацю України та закріплений у її Конституції намір вступити до НАТО.🇺🇸 Ukraine is an important NATO partner, critical to the Black Sea and wider transatlantic security. Progress on difficult but rewarding reforms remains necessary to further advance Ukraine's Euro-Atlantic integration. We welcome Ukraine's contributions and intention to join NATO, as enshrined in Ukrainian Constitution. #DefMinU.S. Mission to NATO

Posted by U.S. Embassy Kyiv Ukraine on Thursday, February 18, 2021

Варто нагадати, що раніше вийшло інтерв'ю Президента України Володимира Зеленського виданню Axios. У ньому глава держави заявив, що у нього є дуже просте питання до президента США Джо Байдена: чому Україна досі не в НАТО?

Раніше Зеленський розповів про амбіції України щодо НАТО.

Як повідомлялося, у НАТО пропонують збільшити фінансування на військову діяльність поблизу кордонів з Росією.

Також у НАТО назвали суму "ковідної" допомоги Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: