fbpx
Сьогодні
09:16 18 Лют 2021

Чернігів став 11-м містом України, в якому запускається Bolt

Чернігів став одинадцятим містом України, в якому запускається провідна європейська платформа для замовлення поїздок Bolt. 

Мінімальна вартість першої поїздки в Чернігові становитиме 20 грн. Для нових користувачів діятиме знижка до 50%, а також буде активна акція «Приведи друга ― отримай знижку на поїздку». 

Щоб замовити поїздку, користувачеві необхідно завантажити і встановити додаток Bolt на смартфон. Після цього потрібно вказати місце призначення і вибрати категорію авто. Сплатити поїздку можна як готівкою, так і банківською карткою, підключивши її до додатка. У якості способу оплати також доступний сервіс Apple Pay.

Під час пандемії COVID-19 Bolt рекомендує користувачам вибирати категорію Isolated. Авто цієї категорії забезпечені прозорою перегородкою між водієм і пасажиром. Вона є додатковим захистом від вірусів та інфекцій. У Чернігові також будуть доступні: стандартна категорія Bolt і Comfort (авто підвищеного рівня комфорту). 

«Bolt ― це перший міжнародний сервіс для замовлення поїздок, який запускає свої послуги в Чернігові. Відтепер мешканці та гості міста зможуть оцінити всі переваги нашого сервісу, замовити комфортну і доступну поїздку в додатку Bolt лише за декілька секунд», ― коментує керівник компанії Bolt в Україні Сергій Павлик. 

Нагадаємо, що в грудні 2020 року сервіс Bolt був запущений в десятому місті України. Ним став Кривий Ріг. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: