fbpx
Сьогодні
10:34 17 Лют 2021

Україна і Словаччина працюватимуть над спрощенням перетину кордону, - Кулеба

фото: МЗС

Україна і Словаччина будуть працювати над спрощенням перетину кордону та запровадженням спільного контролю в прикордонних пунктах.

Про це повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

"Цього році ми хочемо провести бізнес-форум між українськими і словацькими компаніями під егідою двох міністерств закордонних справ. У нас є серйозні проекти в енергетичній сфері. Ми також будемо працювати над спрощенням перетину кордону та запровадженням спільного контролю в прикордонних пунктах", – сказав Кулеба на прес-конференції після переговорів з міністром закордонних і європейських справ Словаччини Іваном Корчком.

Кулеба також зазначив, що він і Корчок підписали план консультацій між міністерствами закордонних справ України і Словаччини на 2021 і 2022 роки.

"Між Україною і Словаччиною – зразкові відносини, немає жодних перешкод або проблемних питань, які заважали б нам реалізовувати спільні проекти. Сьогодні ми говорили про ЄС, європейську інтеграцію України, НАТО і в цьому контексті я вдячний Словаччині за постійну підтримку України на шляху європейської і євроатлантичної інтеграції України", – зазначив глава МЗС України.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: