fbpx
Сьогодні
22:47 16 Лют 2021

В УДО заявили, що відео із голосуванням за Шкарлета не зникло

В Управлінні державної охорони повідомили, що факт зникнення відео з сесійної зали Верховної Ради, про який повідомляв лідер фракції "Голос" Ярослав Железняк, не відповідає дійсності.

Про це повідомила пресслужба УДО у Фейсбуці.

Заяви про нібито зникнення відео в УДО називають такими, що не відповідають дійсності та "містять неправдиві й маніпулятивні відомості".

"Пунктом 4 статті 15 закону "Про державну охорону органів державної влади України та посадових осіб" одним із способів здійснення державної охорони є оснащення об'єктів технічними засобами охорони за рахунок коштів юридичних осіб, в користуванні яких ці об'єкти перебувають.

Оснащенням адміністративних будинків, де працює Рада, технічними засобами охорони здійснено за рахунок коштів, передбачених у законі "Про Держбюджет" на забезпечення діяльності ВРУ. У зв'язку з цим, володільцем та розпорядником такої інформації є Апарат Верховної Ради", – наголосили в УДО.

Деякими ЗМІ поширюється інформація щодо так званого зникнення відео з сесійної зали Верховної Ради України та нібито…

Posted by Управління державної охорони України on Tuesday, February 16, 2021

Нагадаємо, 16 лютого голова фракції "Голос" Ярослав Железняк повідомив, що відео кнопкодавства, яке було важливим доказом для розслідування справи, під час голосування за міністра освіти Сергія Шкарлета "зникло".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: