fbpx
Сьогодні
13:19 15 Лют 2021

Зеленський зустрівся з прем’єр-міністром ОАЕ та закликав інвестувати в інфраструктуру України

English version here

фото: ОПУ

У межах офіційного візиту до ОАЕ у місті Дубаї президент Володимир Зеленський зустрівся з віце-президентом, прем'єр-міністром, міністром оборони, правителем емірату Дубай шейхом Мухаммадом бін Рашидом Аль Мактумом.

Про це пише Офіс президента.

Під час розмови сторони окреслили пріоритетні напрями співпраці між Україною та ОАЕ, обговорили шляхи поглиблення двостороннього співробітництва в торговельно-економічній, інвестиційній та науково-технічній сферах.

Зеленський зупинився на розвитку інфраструктури й закликав ОАЕ інвестувати в цю галузь в Україні.

Окрема увага була приділена питанням боротьби з наслідками поширення коронавірусу та впливу карантинних заходів на економіки країн.

Президент наголосив, що підвищена увага керівництва України та ОАЕ до пріоритетних напрямків двосторонньої співпраці свідчить про існування політичної волі й надалі розвивати та поглиблювати конструктивне, взаємовигідне співробітництво в інтересах українського та еміратського народів.

Зі свого боку Мухаммад бін Рашид Аль Мактум зазначив, що ОАЕ розглядають Україну як надійного партнера, відносини з яким розвиваються на принципах довіри та взаємоповаги.

Він відзначив відвідання президентом виставки «Експо-2020» і наголосив, що Україна є вагомим партнером ОАЕ в питанні забезпечення продовольчої безпеки.

зеленский в оае

фото: ОПУ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: