fbpx
Сьогодні
12:03 15 Лют 2021

У Жовківській лікарні звільнили директора, де восени померли двоє пацієнтів на ШВЛ

На Львівщині звільнили з посади директора Жовківської районної лікарні, де в листопаді минулого року через відключення електропостачання померли двоє пацієнтів, які були на апаратах ШВЛ.

Відповідне розпорядження оприлюднив у Фейсбуці міський голова Жовкви Олег Вольський.

«Відповідно до виданого мною розпорядження – з 15 лютого 2021 року звільнено Шевціва Ігоря Євгеновича з посади директора КНП "Жовківська лікарня" ("Жовківська ЦРЛ"). Наступний етап – проведення відкритого конкурсу для визначення нового керівника установи, про який повідомимо згодом», – написав Вольський.

У тексті розпорядження зазначається, що з Ігорем Шевцівим достроково з 15 лютого 2021 року розірвано контракт «відповідно до поданої заяви».

Творимо зміни вже сьогодні. Відповідно до виданого мною розпорядження – з 15 лютого 2021 року звільнено Шевціва Ігоря…

Posted by Oleg Volskyi on Sunday, February 14, 2021

27 листопада в Жовківській ЦРЛ було відключення електропостачання з 17.50 до 19.10. В реанімаційному відділенні померли двоє пацієнтів із COVID-19, які були підключені до апаратів ШВЛ. За розпорядженням МОЗ облдержадміністрація створила комісію, висновки якої засвідчили, що смерть пацієнтів сталася через бездіяльність адміністрації медзакладу.

Львівська ОДА підготувала лист про звільнення керівника ще в грудні, але депутати Жовківської райради не зібралися на позачергове засідання з цього питання. Також за цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження. Триває досудове розслідування.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: