fbpx
Сьогодні
17:12 15 Лют 2021

"Цим не закінчиться": Арестович прокоментував санкції проти телеканалів Медведчука

Санкції проти телеканалів — це не останнє рішення влади, заявив радник української делегації в Тристоронній контактній групі Олексій Арестович.

Про це пише "Україна 24"

"Кроки будуть однозначно, намір такий є. Готові судитися. Другий момент — цим не закінчиться, тому що в проблемах цих телеканалів є ще одна складова, не тільки наративи, які вони солідарно й узгоджено реалізовували як інформаційну кампанію. Тут ще й проблема фінансування тероризму, тому що Козак звинувачується у фінансуванні тероризму через компанію "Вугілля Донбасу", ось ці всі афілійовані особи та організації, які схожі на терористичні", — сказав він.

Арестович висловився про те, що закриття телеканалів – це непросте питання.

"У чому складність питання? Річ у тім, що закриття телеканалів — це дуже ризикований крок до обмеження свободи медіа. Багато запитань ставить і суспільство, і ЗМІ, й іноземні партнери. Потрібні докази. Докази в основному надані нашими спецслужбами, а крім того, робота триває. Тому порядок і послідовність розсекречення цієї інформації — непроста річ, не можна прийти й показати матеріали справи щодо телебачення. Її даватимуть поступово.

Процеси тривають, вони не зупиняться на телеканалах, це будуть їхні інші джерела фінансування, в тому числі будуть пред'явлені підозри. Вісім місяців готувалося закриття, і це не останнє рішення", — сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: