fbpx
Сьогодні
14:57 15 Лют 2021

Сьогодні засідання "Слуги народу": що нардепи планують обговорити

Фото: Главком

Фракція партії "Слуга народу" на засіданні в понеділок увечері обговорить законопроекти про обіг цивільної вогнепальної зброї, а також про спрощення та здешевлення розмитнення автомобілів на європейських номерах.

Про це повідомляє сайт партії.

"На засіданні фракції політичної партії "Слуга народу" в понеділок визначать головні законопроекти тижня. Серед пріоритетів роботи парламенту на 16-19 лютого – розмитнення авто, врегулювання обігу зброї та кадрові питання".

"Розглянуть також постанови про скасування результатів голосування за деякі закони:

  • № 2680 – про погодження містобудівної документації з головним архітектором міста чи району, що суперечить нормам чинного законодавства;
  •  № 0850, що передбачає набуття права власності на земельну ділянку при придбанні розташованої на ній нерухомості".

Раніше перший заступник голови фракції слуга народу Олександр Корнієнко заявив, що відповідь на запитання про голосування за кандидатуру першого віце-прем'єр-міністра – міністра енергетики можна буде дати після засідання фракції партії "Слуга народу" в понеділок, 15 лютого.

Як повідомлялося, Кабмін призначив колишнього виконавчого директора НАК "Нафтогаз України" Юрія Вітренка в. о. міністра енергетики 21 грудня 2020 року. Перед цим, 17 грудня, для призначення першим віце-прем'єром – міністром енергетики Вітренку у Верховній Раді не вистачило 40 голосів ("за" проголосували 186 депутатів). Він подав декларацію як кандидат на посаду заступника міністра енергетики.

28 січня Верховна Рада знову не підтримала призначення Вітренка на посаду першого віце-прем'єра – міністра енергетики.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: